Kleine ondernemingen hebben het zwaar gehad het afgelopen jaar. De strenge regels maakten het lastig voor ondernemingen en klanten om elkaar te vinden. Daarom hebben we bij KliKlu gezocht naar mogelijkheden om de twee weer samen te brengen, veilig en volgens de regels. Zo zijn de artikelen voor jouw klanten vandaag nog bezorgd. Lees hier hoe KliKlu jouw onderneming kan helpen!

Wat doet KliKlu?

De lockdown zorgt ervoor dat veel ondernemers hun deuren nog steeds niet kunnen openen. Heel vervelend, vooral als klanten wel op zoek zijn naar jouw producten! Bij KliKlu brengen we bezorgers, ondernemers en klanten daarom samen. Via onze app kunnen klanten aangeven wat ze willen hebben en worden ze direct in contact gebracht met een bezorger. Deze koopt het product naar wens of haalt de bestelling op en zorgt dat het vandaag bezorgd wordt. Zo kan KliKlu worden gebruikt voor het afhalen én bezorgen.

Het voordeel voor jou als ondernemer? Je zit niet vast aan één bezorgplatform en betaalt dus ook geen marge! De volledige opbrengst is voor jou. De kosten worden betaald door de klant en de bezorging wordt geregeld zonder jouw tussenkomst.

Vandaag bezorgd – ook bij ouderen & zwakke groepen

Om te zorgen dat ook ouderen en zwakkeren kunnen blijven genieten van hun favoriete gerechten en producten, kunnen ze met de snelle bezorging via KliKlu vandaag nog jouw producten in huis hebben. Eén van de bezorgers haalt het gewenste item bij je op, zorgt voor de betaling, en levert het vervolgens af bij de klant. Op deze manier worden zwakkere groepen niet blootgesteld aan risico’s, en bied je ze de mogelijkheid nog steeds bij jouw onderneming te winkelen. 

Cadeau laten bezorgen

Niet alleen praktische zaken als medicijnen, eten en producten kunnen worden bezorgd via KliKlu. Onze service is ook perfect voor de specialere momenten. Zo kunnen klanten ook een verrassing bezorgen bij familie door één van jouw producten te laten kopen en deze dezelfde dag bezorgen. Ze kiezen simpelweg het cadeau uit en geven dit door aan de bezorger. De bezorger haalt het vervolgens bij jouw onderneming op, en zorgt dat het vandaag nog bezorgd wordt bij de klant. 

Bied jij verrassings- of cadeaupakketten aan? Dan kunnen je klanten deze ook eenvoudig vandaag nog laten bezorgen door één van onze bezorgers. Zo hoeven ze niet eens meer na te denken over welk cadeau ze dit jaar weer moeten geven. 

Hoe zijn jouw producten vandaag bezorgd met KliKlu?

Als je zelf geen bezorgservice biedt of je niet aan wilt sluiten bij een traditioneel bezorgplatform vanwege de hoge kosten is KliKlu ideaal voor jou. De bezorgers van KliKlu kunnen namelijk afhalen en bezorgen. Zo zijn de artikelen voor jouw klanten vandaag bezorgd. Aangeven dat jouw onderneming is aangesloten bij KliKlu is heel eenvoudig. 

Hoe je dit doet? Heel simpel!

Op je website geef je aan dat jouw producten of gerechten met KliKlu bezorgd kunnen worden. Als klanten op je website kijken, zien ze dat ze jouw producten eenvoudig vandaag bezorgd kunnen hebben! Heb je veel lokale klanten en beschik je niet over een website? Dan plaats je één van onze stickers op je ruit, zodat je klanten in één oogopslag de bezorgmogelijkheid zien. De rest regelen wij!

Wil je meer weten over de mogelijkheden die KliKlu jouw onderneming kan bieden? Neem dan eens contact met ons op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.