Over ons

KliKlu is een in Nederland gevestigd bedrijf dat ernaar streeft om de gemeenschap te helpen met allerlei verschillende online diensten. Wij geloven in de kracht van mensen: samen kunnen wij het goed doen door elkaar te helpen.

Wij zijn een betrouwbare binnenlandse bezorgservice in Europa.

KliKlu maakt van bezorging een unieke ervaring en helpt individuen om tijd en geld te besparen, en om zich op andere activiteiten en mensen die er in het leven het meest toe doen te richten.

Met geavanceerde technologieën geven wij een nieuwe vorm aan de wereld van bezorging in Europa. Leveringen verzenden en ontvangen is makkelijk, vlot, en in een paar klikken op je computer of telefoon aan te vragen.

KliKlu helpt ook lokale handelaren, merken, internethandelaren, restauranten, kruidenierswinkels en vele anderen om de bestellingen aan hun klanten te leveren.

Waarom KliKlu gebruiken?

Je kunt onnodig reizen voorkomen, en in plaats hiervan je tijd aan belangrijke zaken besteden. Of verras je dierbaren met onverwachte cadeaus, waar ze zich ook bevinden: op kantoor, in een restaurant, op zakenreis, op vakantie enzovoort.

Waarom bezorger worden voor ons?

Als freelancebezorger voor ons heb je een extra inkomstenbron, en werk je waar en wanneer je maar wilt. Je helpt de gemeenschap en zij dit het moeilijk hebben, vooral in moeilijke tijden zoals tijdens de COVID-19-pandemie, wanneer mensen afhankelijk zijn van bezorgservices voor hun aankopen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

KliKlu biedt een waardevolle ophaal- en bezorgservice die de mensen met bijzonder drukke agenda’s helpt om al hun essentiële boodschappen buitenshuis gedaan te krijgen. We hebben ons best gedaan om onze diensten zo eenvoudig en klantvriendelijk te houden, en zijn blij dat we jou kunnen helpen om onnodige verplaatsingen te vermijden.

KliKlu erkent ook de wereldwijde milieuschade door plasticafval: daar houden onze bezorgers dan ook rekening mee wanneer ze boodschappen doen voor jou. Onze bezorgers wordt gevraagd om, indien mogelijk, voor papieren verpakking te kiezen en om zorgvuldig met al jouw bestellingen om te gaan.

In tijden van lockdowns en zelfisolatie kan elke verplaatsing een potentieel gevaar betekenen. Daarom bieden we onze diensten met plezier tegen verlaagde tarieven aan voor oudere gebruikers.