We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: na een hectische werkweek zit je vrijdagavond eindelijk lekker op de bank met een biertje. En dan opeens besef je je: je beste vriend is vandaag jarig! In alle drukte ben je compleet vergeten om hem te feliciteren en een bijbehorend cadeau te kopen! Maar wees gerust: bij KliKlu geldt: vandaag besteld, dezelfde dag in huis. Wij zijn gespecialiseerd in onmiddellijke en spoedeisende bezorgingen. Jij blij en je jarige vriend blij! In deze blog leggen we uit waarom het nog meer leuk is om eens een verrassing te laten bezorgen. Lees verder en laat ook eens een verrassing bezorgen!

De positieve effecten van een verrassing bezorgen

Het ontvangen van een verrassing is altijd leuk, maar het heeft ook nog eens positieve effecten! Zo geef je je relatie met de ontvanger een boost. Een verrassing is namelijk iets dat afwijkt van wat je hersenen hadden verwacht. Je hersenen neigen namelijk vaak naar de meest efficiënte manier van informatieverwerking. Voorspelbaar gedrag verdwijnt dan ook naar het schemergebied van je aandacht. Wanneer je iemand verrast, heeft dat een positief effect op de gemoedstoestand van de ontvanger én verbeter je daarmee jullie gezamenlijke band. Laat deze blog dus een teken zijn om je naasten eens wat vaker een verrassing te bezorgen en fleur daarmee iemand op!

Een lichtpuntje in een hectische tijd

De afgelopen maanden waren voor veel mensen hectisch en onzeker. Gelukkig komt er steeds meer positief nieuws naar buiten, maar voor velen was dit een moeilijke tijd. Het is dus nu het perfecte moment om iemand op te fleuren. Laat een verrassing bezorgen en maak iemand blij! Wij van KliKlu zetten in op het snel laten bezorgen van je verrassing waardoor het dezelfde dag in huis is bij de ontvanger. Hieronder geven we je wat inspiratie over hoe je iemand (op afstand) kunt verrassen.

Een persoonlijke boodschap sturen

Een persoonlijke boodschap: voor sommigen misschien wat ouderwets, maar altijd een goed idee. Maak een handgeschreven kaart of brief en stuur hem op! Of je het nou naar je oma, opa, vader, moeder of verre vriend stuurt, je hebt geheid succes. Doordat we tegenwoordig zoveel tijd online doorbrengen, is een handgeschreven brief net even wat anders. Met deze persoonlijke aanpak maak je iemands dag. En daarbij: er hoeft geen speciale gelegenheid aan te pas te komen. Soms kan het ook heel leuk zijn om iemand spontaan een verrassing te bezorgen! 

verrassing bezorgen

De klassieker: een bosje bloemen

Old, but gold: een bosje bloemen doet het altijd goed, of iemand nou jarig is of zomaar! Kies een mooi boeket of stel er zelf eentje samen en laat deze bezorgen. Combineer het bosje bloemen met een handgeschreven kaartje voor een optimaal effect! Wil je het op een andere manier persoonlijk maken? Kies dan een boeket met kleuren die goed bij de inrichting van de ontvanger passen, of ga voor de lievelingsbloemen van de ontvanger; succes gegarandeerd!

Stuur wat lekkers op

Eerlijk is eerlijk, we houden allemaal wel van wat lekkers. Stel een leuk pakketje samen met lekkere snacks en laat het verrassingspakket bezorgen! Is de ontvanger een zoetekauw? Stel dan een pakketje samen met bakspullen. Zo heeft degene die je verrast meteen alle ingrediënten in huis en kan hij/zij meteen aan de slag met het bakken van bijvoorbeeld een appeltaart. Wanneer de ontvanger meer fan is van hartige snacks kun je een lekker borrelplankje samenstellen. Met een stokbroodje, smeersels, wijntje en borrelnootje fleur je geheid iemand op!

Natuurlijk kun je ook een zelfgemaakt baksel sturen en via KliKlu als verrassing bezorgen. Daar maak je vast ook indruk mee. Mocht je daar geen tijd voor hebben, dan is bovenstaand idee de perfecte oplossing voor jou!

Snel laten bezorgen van een verrassing 

Wil je je verrassing vandaag in huis hebben of snel laten bezorgen bij de ontvanger? Wanneer je voor KliKlu kiest, weet je zeker dat jouw verrassing snel bezorgd wordt. Download de app in de AppStore of in GooglePlay en verras iemand vandaag nog met een mooi cadeau. 

Heb je als bedrijf interesse in een samenwerking met KliKlu? Dan heb je de garantie dat jouw klanten hun bestellingen dezelfde dag in huis hebben. Lees hier meer over jouw producten snel laten bezorgen of neem contact met ons op. We staan klaar om je te helpen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.