Ken je dat? Je zit in het park met je vrienden en bent vergeten de ingrediënten voor de barbecue mee te nemen. Gelukkig hebben we daar bij KliKlu een oplossing voor bedacht. Onze bezorgers zorgen voor een snelle bezorging, altijd en overal je items vandaag bezorgd! Hoe we dat doen? Lees snel verder..

Als je lange dagen doorbrengt op een kantoor en na een werkdag geen tijd meer hebt om je medicijnen op te halen, de dagelijkse boodschappen te doen of weer eens een pakket op moet halen bij het postkantoor, kan dit een vervelende klus zijn. Daarom hebben wij een oplossing bedacht. We brengen bezorgers samen met mensen die een snelle bezorging nodig hebben. Zo heb je een duurzame bezorging én je items vandaag in huis.

Vandaag bezorgen met KliKlu

Heb je zelf geen tijd om een pakket op te halen bij je postkantoor of wil je een artikel vandaag geleverd krijgen? Onze bezorgers regelen het voor je!

Onze pool van bezorgers staat iedere dag voor jou klaar om te zorgen dat wat jij nodig hebt, vandaag bezorgd wordt. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ingrediënten voor je avondeten bij de supermarkt kopen en deze binnen een uur bij je thuis bezorgen. Ook wanneer je medicijnen nodig hebt maar geen tijd hebt om deze zelf op te halen, kunnen onze bezorgers de medicijnen bezorgen bij je thuis. De snelle bezorging zorgt ervoor dat je geen stress meer hoeft te ervaren en altijd de belangrijkste medicijnen en boodschappen thuis hebt.

Duurzame bezorging én vandaag bezorgd

Veel last-minute bezorging mogelijkheden staan niet bekend om hun duurzaamheid. Sterker nog, ze zorgen er vaak voor dat traditionele bezorgbedrijven meer CO2 moeten uitstoten. ‘Vandaag bezorgd’ is dus meestal slecht voor het milieu. 

Bij KliKlu kiezen we echter voor duurzame bezorging. Dit doen we doen onze bezorgers op de fiets onderweg te sturen. Hierdoor zorgen we voor een duurzame bezorging én heb jij je items vandaag in huis! Laat je pakketje eenvoudig afleveren bij een pakketpunt, geef de bezorger de details en je items worden vandaag bezorgd. Zo bespaar je tijd, stress en onnodige uitstoot van CO2.

Medicijnen, boodschappen of cadeaus

KliKlu helpt je met de bezorging van alles wat je dagelijks, of juiste op een specifiek moment, nodig hebt. Zo zijn je boodschappen vandaag bezorgd bij een uitgelopen deadline op het werk of wanneer je toevallig het belangrijkste ingrediënt van je recept bent vergeten. Maar onze bezorgers kunnen je ook helpen om een cadeau vandaag bezorgd te krijgen. Geen tijd om naar de andere kant van de stad te gaan voor de laatste editie van je moeders lievelingsboek? Wij regelen dat jouw cadeau wordt bezorgd bij jou, je moeder of je verre achternicht. 

Koerier service

Ben je iets belangrijks vergeten op je werk of bij een vriend thuis? Dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk je spullen weer bij je hebt. Zoek een bezorger via onze app, geef aan wat je nodig hebt, en je hebt je spullen vandaag weer in huis. 

Wil je juist graag iets liefs doen voor een dierbare, zoals een lunch bezorgen of gereedschapstools afleveren die vandaag nog nodig zijn voor een verhuizing? Dan kun je met onze koerier service de spullen vandaag bezorgd krijgen bij vrienden of familie. 

Op zoek naar iets anders?

Weet je niet zeker of het item dat jij zoekt door ons vandaag bezorgd kan worden? Neem dan contact met ons op of download de KliKlu app om direct een bezorger te vinden die je met jouw verzoek kan helpen! Wij zorgen ervoor dat jij onbezorgd je dag doorkomt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.