Heb je een volle agenda en een aantal verjaardagen op komst? Geen zorgen, bij KliKlu geldt: vandaag besteld, dezelfde dag in huis. Zo kun je op je gemak op de dag zelf een cadeau voor de jarige uitkiezen en hoef je niet vooruit te plannen. Onze bezorgers gaan aan de slag met jouw verzoek en laten jouw pakket dezelfde dag bezorgen. Zo bespaar je zelf ook nog eens een hoop tijd!

Een cadeau laten bezorgen

Je kent het wel: een kennis van je is jarig en je bent aan het bedenken wat je hem of haar voor zijn verjaardag kan geven. Je trekt de stad in, in de hoop om wat inspiratie op te doen. Ondertussen ben je tien winkels verder en heb je nog géén idee wat een leuk cadeau is. Uiteindelijk kies je toch maar voor dat flesje wijn van de slijterij. Maar: je bent wel heel je middag kwijt en echt gunstig voor je humeur is zo’n slenterende shopsessie ook niet. Bij KliKlu wordt jouw cadeau vandaag bezorgd. Onze bezorgers staan klaar om je te helpen!

Hoe werkt het?

Wij van KliKlu zijn nummer één voor onmiddellijke bezorgingen. Onze bezorgers doen jouw inkopen en leveren het af op het door jou aangegeven adres, bijvoorbeeld op het adres van die jarige kennis! Zo kun je dus heel eenvoudig een cadeau laten bezorgen én tijd besparen. En met die extra tijd kun je heel wat waardevolle dingen doen, bijvoorbeeld een taart bakken, een film kijken met je geliefde of lekker sporten. Dat scheelt weer toch?

Jouw cadeau vandaag bezorgd

Veel webshops bieden aan: vandaag besteld, morgen in huis. Maar wat als je vandaag pas beseft dat iemand die je kent jarig is? Dan moet je dus toch zelf op pad, terwijl je het misschien al druk genoeg hebt. Geen zorgen, en kies voor KliKlu. Wanneer je een cadeau wilt laten bezorgen, zorgen wij ervoor dat het cadeau vandaag bezorgd wordt. Dat lees je goed: wij laten jouw pakket dezelfde dag bezorgen. Jij blij, wij blij en de ontvanger van het cadeau blij!

Cadeau-inspiratie

Maar om even terug te komen op net; wat is nou een leuk origineel cadeau? De meeste online cadeauservices bieden een standaard assortiment van cadeaus aan. Je kent het wel; chocola, bloemen, een teddybeerknuffel. Tja… niet helemaal wat je zoekt hé? Bij KliKlu is dat anders. Wij halen en bezorgen wat je maar wilt. Iets van dat leuke lokale cadeauwinkeltje bijvoorbeeld. Mocht je echt geen inspiratie hebben dan geven wij je hieronder wat tips.

Een plant!

Iedereen houdt van planten toch? Of iemand nou groene vingers heeft of niet, zo’n groene vriend doet het altijd goed op een verjaardag. Een plant is dus altijd een goed idee. Ga wel even na of iemand veel of weinig licht in zijn woning heeft, zo weet je meteen welke plant een goede match is.

Speciaalbiertjes of wijn

Met een lekkere alcoholische versnapering zit je ook altijd goed. Ga voor een leuk pakketje met verschillende speciaalbiertjes of kies een feestelijk wijntje uit met wat lekkers. Succes gegarandeerd! Drinkt de jarige geen alcohol? Dan kun je een pakket voor lekkere mocktails samenstellen! 

Een taart

Bij een verjaardag hoort taart! Het is voor onze bezorgers geen probleem om af te reizen naar die ene bakkerij om vervolgens de lievelingstaart van de jarige te bezorgen. Van iets lekkers wordt iedereen blij. Is de jarige geen taart-persoon? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor cupcakes of verschillende losse zoete hapjes.

Zo wordt jouw cadeau vandaag bezorgd!

Tijd om iemand te verrassen met een cadeau? Wanneer je voor KliKlu kiest, laten onze bezorgers jouw pakket dezelfde dag bezorgen. Download de app in de AppStore of in GooglePlay en jouw cadeau wordt vandaag bezorgd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.